Bakwagen Mercedes Sprinter Leasen?

Ontdek hier alles over de Mercedes-Benz Sprinter Bakwagens

Naast bestelbussen heeft Mercedes Sprinter ook bakwagens op de Nederlandse markt. Koeriers en andere professionals die veel laadruimte nodig hebben, kiezen vaak voor een praktische bakwagen.

Zo heb je meer laadruimte beschikbaar dan in een gesloten bestelwagen, maar weer minder dan een vrachtwagen. Dit maakt het mogelijk om wendbaar te blijven, terwijl je tot maar liefst 3.500 kg kan vervoeren.

  • Eenvoudig laden en lossen.

  • Betrouwbaar en praktisch.

  • Totaal toegestaan gewicht: 3.500 kg

Ben jij als ondernemer geïnteresseerd in het leasen van een Sprinter bakwagen? Ontdek dan hier de mogelijkheden van onze betrouwbare Sprinter Bakwagens!

1. Sprinter Bakwagen met Laadklep

Veel ondernemers kiezen voor een Mercedes Sprinter Bakwagen met laadklep. Met deze laadklep kan je namelijk eenvoudiger laden en lossen, omdat je een beweegbaar platform hebt.

1. 1 Wat zijn de 3 grootste voordelen van een Sprinter met Laadklep?

  • Geen fysieke klachten. Hoe fijn is het als je geen zware goederen hoeft te laden en lossen? Bij een Sprinter Bakwagen met laadklep wordt het tilwerk je volledig uit handen genomen waardoor je de kans op rug- en schouderblessures voorkomt.

  • Geen vertraging tijdens laden en lossen. Zonder laadklep is het laden en lossen van goederen een zware en tijdrovende bezigheid. Met een Mercedes Sprinter laadklep bakwagen bespaar je veel tijd en moeite tijdens het laden en lossen. 

  • Geen problemen op oneffen grond. De laadklep kan tijdens het laden en lossen horizontaal bewegen. Daarnaast laat het systeem marginale afwijkingen toe. Dit zodat je ook op een oneffen ondergrond of een helling flexibel bent. 

Geïnteresseerd in een Mercedes Sprinter bakwagen met laadklep of een ander type bakwagen?

Ontdek dan hier onze voorraad betrouwbare Bakwagens


2. Mercedes Sprinter Bakwagen Laadvermogen

Je hebt met een Mercedes-Benz Sprinter bakwagen met laadklep het vermogen om 850 kg te vervoeren op kenteken (aluminium lichtgewicht opbouw).

Zodra je de laadklep vervangt voor 2 achterdeuren neemt het vermogen toe naar maar liefst 1.025 kg.

3. Sprinter Bakwagen financial leasen

Bij Regeljelease.nl is het mogelijk om een betrouwbare bakwagen te (financial) leasen. Wekelijks helpen we ondernemers aan een bakwagen voor hun bedrijf. Al deze bakwagens zijn rijklaar, wat betekent dat ze met zorg zijn gecontroleerd op alle onderdelen.

Bekijk onze voorraad Bakwagens

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.