• Home
  • Mercedes Sprinter Occasion

Mercedes Sprinter Occasion leasen

De Mercedes Sprinter is de grootste bedrijfswagen van Mercedes-Benz. Daarnaast is de Sprinter één van de grootste bussen in zijn klasse. De praktische maatoplossingen in combinatie met de uitstekende techniek en comfort, maakt de Sprinter razend populair.

Bij ons kan je de Sprinter financial leasen in verschillende lengtes: kort, middellang, extra lang, met een verhoogd dak … Noem het maar op.

Geïnteresseerd in het financial leasen van een Mercedes Sprinter? 

Bekijk dan hieronder alle Mercedes Sprinter deals

Mercedes Sprinter Afmetingen

De Mercedes Sprinter is de grootste bestelbus van Mercedes. Dit maakt de Sprinter erg populair onder:

  • koeriers

  • timmermannen

  • winkeliers 

Deze professionals moeten vaak veel goederen of materiaal vervoeren. Gelukkig heeft de Mercedes Sprinter zeeën aan praktische laadruimte ter beschikking.

De Mercedes Sprinter is verkrijgbaar in verschillende maatoplossingen. Dit betekent dat deze grote bestelbus in verschillende lengtes en hoogtes verkrijgbaar is.

Financial Lease een Mercedes Sprinter

Regeljelease.nl heeft een ruim aanbod aan Mercedes Sprinter Occasions. Zo kunnen we iedere ondernemer die een mooie Sprinter zoekt helpen aan een maatoplossing.

Geen zin om in één keer een investering te doen van minstens €10.950, maar wil je juist besparen op de korte termijn, zodat je geld overhoudt voor investeringen die bijdragen aan bedrijfsgroei?

Neem dan hier contact met ons op voor de Financial Lease mogelijkheden.

✅ Met Financial Lease is het mogelijk om het aankoopbedrag te verspreiden over maar liefst 72 maanden, terwijl je direct eigenaar van de Sprinter bent.

Benieuwd waarom veel ondernemers kiezen voor deze zakelijke leasevorm? Op deze pagina ontdek je binnen 5 minuten alle voordelen van Financial Lease

Veelgestelde vragen over Mercedes Sprinter

1. Hoeveel kost het Financial Leasen van een Mercedes Sprinter?

Een Mercedes-Benz Sprinter occasion is al verkrijgbaar vanaf 200 euro p/m. Dit betekent dat je met financial lease voordelig in een betrouwbare Sprinter kunt rijden zonder een grote investering van tussen de 15.000 euro tot 30.000 euro in één keer.

2. Heeft de Mercedes Sprinter achterwielaandrijving?

De Mercedes Sprinter heeft zowel een uitvoering met achterwielaandrijving als voorwielaandrijving. Bovendien is er ook een Mercedes Sprinter 4x4 (vierwielaandrijving) op de Nederlandse markt.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.