Occasion lease

ontdek de voordelen voor jou als ondernemer

[visual]

✓ Direct Leverbaar - gemiddeld binnen 3 dagen de weg

✓ Representatieve en betrouwbare occasions

✓ Lage en constante bijtelling

Veel ondernemers (zzp’ers) kiezen tegenwoordig voor occasion lease. Maar wat is nou de reden dat deze professionals een tweedehands auto verkiezen boven een nieuwe?

Vaak geven ondernemers de volgende antwoorden op deze vraag:

Daarnaast kleven er nog meer financiële voordelen aan het financial leasen van een occasion, waar ondernemers zich vaak niet bewust van zijn. Benieuwd waarom een occasion leasen zo aantrekkelijk is voor je bedrijf?

Je ontdekt het allemaal op deze pagina!

Populaire Lease Occasions

Je kan als ondernemer verschillende type occasions leasen bij Regeljelease.nl zoals personenauto’s, bestelbussen en pickups.

Bekijk onze voorraad betrouwbare occasions, en ontdek of je gewenste auto er tussen zit!

Personenauto's

Personenauto's

Bekijk alle personenauto's
Bestelbussen

Bestelbussen

Bekijk alle bestelbussen
Pickups

Pickups

Bekijk alle pickups

Wat is Occasion Lease? [passende visual hier]Een occasion is een andere benaming voor een tweedehands auto, die al wat kilometers op de teller heeft. Wanneer een occasion één of meerdere eigenaren heeft gehad die de auto in de lease hadden en opnieuw als leaseauto wordt ingezet, noemen we het ook wel occasion lease.Een occasion in de financial lease heeft de grootste afschrijving al gehad, waardoor je dus een lager leasebedrag hebt, dan bij een nieuwe auto.Het maandbedrag wordt namelijk bepaald op basis van de huidige waarde van de auto.

Een occasion leasen levert je dus meerdere voordelen op!

Waarom een Occasion leasen?

[visual]

Een occasion leasen is voor veel ondernemers een aantrekkelijke keuze. Occasions zijn namelijk aanzienlijk voordeliger dan nieuwe auto’s en praktisch altijd direct leverbaar.

Daarnaast heeft het leasen van een occasion nog 5 grote voordelen die jij als ondernemer beslist moet weten!

Benieuwd hoe jij in een betrouwbare auto kan rijden, terwijl je profiteert van een lage aanschafprijs en een snelle levering?

Ontdek hier de 5 grote voordelen van een occasion leasen!

De 5 Grootste Voordelen Van Occasion Lease

Het financial leasen van een occasion brengt 5 grote voordelen met zich mee. Naast het feit dat onze jong gebruikte auto’s er netjes en representatief uitzien, profiteer je ook van andere voordelen.

De 5 grootste voordelen van een occasion voor je op een rijtje gezet:

 1. Lage bijtelling

  Lease je een nieuwe auto? Dan heb je te maken met een constante verhoging van je bijtelling. Dit is bij occasions niet het geval. Bij occasions is de bijtelling namelijk vooraf vastgesteld zonder dat er veranderingen zijn.

  ✓ Je profiteert standaard van een vaste, lage bijtelling

 2. Voordelig maandbedrag

  Een occasion heeft zijn eerste afschrijvingen al gehad. Deze grootste afschrijfkosten zijn al voldaan door de vorige eigenaar(s). Wanneer je een nieuwe auto koopt, is deze direct minder waard wanneer je hem de garage uitrijdt.


 3. Met een occasion is dit niet het geval. Bovendien bereken je het maandelijkse leasebedrag op basis van de dagwaarde, waardoor je altijd voordeliger uit bent dan met een nieuwe auto. 

  ✓Je hebt een betrouwbare auto, terwijl je profiteert van een laag maandbedrag.

 4. Direct de weg op

  occasions zijn vrijwel altijd direct leverbaar. In tegenstelling tot nieuwe leaseauto’s, waar je soms wel maanden op moet wachten, omdat de auto nog gefabriceerd moet worden.

  ✓Je kunt met een occasion direct de weg op zonder maandenlang te wachten!

 5. Representatief en betrouwbaar

  Een occasion is dan wel een tweedehands auto, maar is vaak nog maar enkele jaren of zelfs korter gebruikt. Dit betekent dat de staat waarin een occasion verkeert vaak zo goed als nieuw is. 

  Daarnaast worden al onze occasions altijd geïnspecteerd en rijklaar gemaakt. Hierdoor zijn we in staat om betrouwbare voertuigen af te leveren.

  ✓ Je rijdt altijd in een betrouwbare en representatieve occasion

 6. Flexibiliteit

  Omdat het leasebedrag een stuk lager is dan bij een gloednieuwe auto, is er meer flexibiliteit wat betreft het bepalen van de leasetermijn. Zo kun je bijvoorbeeld sneller overstappen op een andere auto door de huidige in te ruilen.

 7. ✓ Je hebt meer vrijheid om je lease naar eigen wens te bepalen.

Bekijk onze occasions

Hoe werkt het leasen van een Occasion?

Het financial leasen van je gewenste occasion is bij Regeljelease.nl zo geregeld. In 4 simpele stappen rijd je direct weg in je gewenste auto.

1) Doe een aanvraag online
Doe een aanvraag voor je gewenste occasion of vul de lease calculator.

2) Persoonlijke begeleiding
Gemiddeld bellen we je binnen 15 minuten terug om je te helpen aan de meest geschikte auto.

3) Goedkeuring van aanvraag
Zodra alles in orde is … kunnen we je feliciteren met je auto

4) Wegrijden in gewenste voertuig

Financial Lease Occasion

Voor de meeste ondernemers is een betrouwbare auto onmisbaar. Toch durven we te zeggen dat een auto kopen een grote investering is. Vooral als je weinig tot geen startkapitaal hebt.

Daarom raden we veel (startende) ondernemers aan om een betrouwbare occasion te financial leasen.

Veelgestelde vragen over Occasion Leasen

Naast kiezen voor een occasion heb je ook keuze uit twee verschillende soorten lease - operational of financial. Financial lease is hierbij verreweg het meest aantrekkelijk voor ondernemers, zeker als je op je occasion lease wil besparen. We leggen je even kort uit hoe 2e hands auto lease precies te werk gaat bij financial lease.


Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.