• Home
  • Volkswagen Transporter Dubbele Cabine

Volkswagen Transporter Dubbele Cabine

Wist je dat de Volkswagen Transporter ook een Dubbele Cabine variant heeft? Deze VW Transporter Dubbele Cabine is de ideale oplossing om personen- en goederenvervoer te combineren.

Ook biedt deze Transporter Dubbele Cabine maar liefst 5 á 6 zitplaatsen en heeft tot 4,0m3 laadruimtevolume! Veel ondernemers kiezen voor het Financial Leasen van een Volkswagen Transporter Dubbele Cabine, vanwege zijn oplossing om personen- en goederenvervoer te combineren en natuurlijk de luxe voorzieningen!  

Voordelen Volkswagen Transporter Dubbele Cabine: 

  • zitplaatsen voor 5 á 6 personen

  • tot 4,0m3 laadruimtevolume

  • tot 1262 kg laadgewicht

Benieuwd naar de andere voordelen van een Volkswagen Transporter Dubbele Cabine? Ontdek dan hier waarom veel ondernemers kiezen voor deze populaire bus!

1. Wat is een Volkswagen Transporter dubbele cabine?

Een Volkswagen Transporter Dubbele Cabine is een bestelbus met een extra rij zitplaatsen ten opzichte van een VW Transporter Enkele Cabine. Deze Transporter heeft 5 á 6 zitplaatsen.

Dit maakt een Transporter Dubbele Cabine handig voor bijvoorbeeld professionals in de bouw en techniek die met meerdere mensen naar een klus toe willen rijden.

De Volkswagen Transporter Dubbele Cabine heeft:

  1. 5 á 6 zitplaatsen ter beschikking

  2. tot maar liefst 4,0m3 laadvolume

  3. comfortabele uitrustingen voor lange ritten

Veel ondernemers die in de bouw & techniek werken, kiezen voor een VW Transporter Dubbele Cabine, omdat er zitplaatsen zijn voor een heel team (5-personen). Daarnaast is er het laadvermogen maar liefst 1262 kg.

Ook kan je besparen op brandstofkosten, omdat je lekker met meerdere personen naar een klus kunt rijden.

Volkswagen Transporter Dubbele Cabine

Een Volkswagen Transporter Dubbele Cabine is ideaal om goederen- en personenvervoer mee te combineren. Naast het carpoolen voor projecten met je collega’s, kan je de praktische VW Transporter ook inzetten voor leuke uitjes met vrienden en/of familie.

Daarnaast heb je nog ruimte voor benodigde materialen (4,0m3 laadruimte). Kortom: een handige bestelbus voor je transport!

Als je niet extra plek nodig hebt voor inzittenden en maximale laadruimte nodig hebt, dan is een Volkswagen Transporter Enkele Cabine de ideale oplossing.

2. Aandachtspunten Volkswagen Caddy Dubbele Cabine?

Je wil natuurlijk rijden in een Volkswagen Transporter Dubbele Cabine die je wensen vervult. Daarom is het belangrijk om je behoeften in kaart te brengen, zodat je straks niet de verkeerde keuze maakt …

Geen zorgen! Wij vertellen je precies waar je op moet letten.

3 aandachtspunten Volkswagen Transporter Dubbele Cabine:

  1. Laadruimte: Bepaal allereerst wat je precies gaat vervoeren in je Volkswagen Transporter Dubbele Cabine. Zodra je dit weet, kan je een inschatting maken van de benodigde laadruimte en zitplaatsen.

  2. Verbruik: Het verbruik van een Volkswagen Transporter Dubbele Cabine kan verschillen per variant. Door hier extra aandacht aan te geven, kan je voorkomen dat je straks te veel uitgeeft aan brandstof.

  3. Luxe: Als ondernemer ga je waarschijnlijk veel tijd spenderen in je Volkswagen Transporter. Daarom is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan zaken als beenruimte, aanwezigheid van airco en op de kwaliteit van het interieur te letten

3. Volkswagen Transporter Dubbele Cabine Financial Lease

Bij Regeljelease.nl hebben we rijklare Volkswagen Transporter Dubbele Cabine occasions op voorraad. Dit betekent dat je iedere dag bij ons terecht kan voor advies voor je gewenste Transporter Dubbele Cabine en gemiddeld binnen 72 uur de weg op kan!

Bekijk hier onze lease voorraad Volkswagen Transporter Dubbele Cabines

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.