VW Crafter L2H2

De VW Crafter l2h2 (2006 -2017) is een handige bus die inzetbaar is voor meerdere transportdoeleindenBovendien is de Crafter de allergrootste bedrijfswagen van het Duitse Automerk.

  • Perfect voor grote lading.

  • Comfortabel van binnen, elegant van buiten.

  • Bouwjaar 2006 – 2017.

Benieuwd waarom veel koerierselektriciens en andere professionals kiezen voor deze eerste generatie VW Crafter l2h2? Lees dan deze pagina! Of ga hier naar onze gehele Volkswagen Crafter voorraad.

VW Crafter l2h2 afmetingen

De Crafter l2h2 is een wagen die valt in de categorie grote bussen. Als je op zoek bent naar een Crafter die zowel verlengd als verhoogd is, kijk dan goed naar de afmetingen van de buitenkant en de beschikbare laadruimte van het voertuig.

De VW Crafter l2h2 (2006 – 2017) is één keer verlengd en één keer verhoogd. Dit betekent dat je 30 cm extra laadruimte hebt ten opzichte van het standaardformaat (VW Crafter l1h1).

Wil je meer weten over de afmetingen van een l2h2 bus? lees dan deze pagina waarin we je uitleg geven over het aflezen van een l2h2 bus.

Laadruimte afmetingen VW Crafter l2h2

Een VW Crafter is zoals eerder benoemd de grootste bus van Volkswagen. Deze grote bus is dan ook erg populair onder koeriersvakmensen en winkeliers, vanwege zijn gigantische laadvolume.

Hieronder lees je de afmetingen van de laadruimte van een VW Crafter l2h2.


Afmetingen laadruimte VW Crafter l2h2 (2006 – 2017)

LxHxB = 327 cm x 194 cm x 178 cm

VW Crafter l2h2 financial leasen

Bij Regeljelease.nl kan jij als ondernemer in een betrouwbare VW Crafter l2h2 rijden zonder duizenden euro’s in één keer te investeren. Wij geven je graag advies over de Crafter die past bij jouw bedrijfsvoering. 

Bovendien heb je de keuze uit verschillende modellen zoals de:

VW Crafter L2H2 financial leasen?

Bij Regeljelease.nl kan jij als ondernemer een VW Crafter L2H2 financial leasen voor je bedrijf

Gregory

Wil je ons spreken? Bel 085 7606 009 of WhatsApp mij je vraag.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.