Ford Transit Dubbele Cabine

Naast de standaardvariant bestelbus heeft de Ford Transit ook een Dubbele Cabine op de markt. Deze Ford Transit is de ideale oplossing indien je personen- en goederenvervoer wilt combineren.

De Transit beschikt namelijk over een extra rij zitplaatsen waardoor,  in combinatie met laadruimte voor goederen, de Ford Transit ruimte heeft voor 5 of 6 inzittenden.

Veel ondernemers maken dan ook de keuze om een Ford Transit Dubbele Cabine te Financial Leasen, vanwege zijn veelzijdigheid! 

Voordelen Ford Transit Dubbele Cabine: 

  • Zitplaatsen voor 5 á 6 personen

  • tot 10,6m3 laadruimtevolume

  • Tot wel 1.265 kg laadgewicht

Wil jij weten wat deze luxe Ford Transit met Dubbele Cabine jou nog meer te bieden heeft? Ontdek hier waarom deze bus zo populair is voor ondernemers!  

1. Wat is een Ford Transit dubbele cabine?

Een Ford Transit Dubbele Cabine heeft vergeleken met de Transit met enkele cabine, een extra rij stoelen. Hierdoor biedt de Transit dubbele cabine zitplaatsen voor wel 5 tot 6 volwassenen.

Zo zou je met de Ford Transit Dubbele Cabine bijvoorbeeld gemakkelijk met meerdere mensen en al je goederen naar een klus kunnen rijden. Denk daarbjij aan bouwplaatsen of klussen waarvoor je in een team werkt. 

De 3 voordelen van een Ford Transit Dubbele Cabine:

  1. 5 tot 6 zitplaatsen 

  2. tot maar liefst 10,6m3 laadvolume

  3. comfortabele uitrustingen voor (lange) ritten

Kortom, ondernemers die werken in een teamverband kiezen voor een Ford Transit Dubbele Cabine omdat er genoeg zitplaatsen zijn voor een heel team, en er een maximaal gewicht van 1265 kg vervoerd kan worden. 

Door deze efficiënte verplaatsing bespaar je ook op brandstof en vervoerskosten omdat je met één bus iedereen en alles kan vervoeren! 

Ford Transit Dubbele Cabine

Een Ford Transit Dubbele Cabine is ideaal om goederen- en personenvervoer mee te combineren. De mogelijkheid van het vervoeren van meer personen biedt ook de mogelijkheid om met het gezin er op uit te trekken! 

Daarnaast heb je nog ruimte voor benodigde materialen (10,6m3 laadruimte). Kortom: een handige bestelbus voor je transport!

Als je niet extra plek nodig hebt voor inzittenden en maximale laadruimte nodig hebt, dan is een Ford Transit met enkele cabine de ideale oplossing.

2. Belangrijkste Aandachtspunten Volkswagen Crafter Dubbele Cabine

Het is natuurlijk belangrijk dat jouw Ford Transit Dubbele Cabine voldoet aan al jouw wensen. Daarom is het van belang om jouw behoeften duidelijk in kaart te brengen, om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

3 belangrijke aandachtspunten Ford Transit Dubbele Cabine:

  1. Verbruik: Het brandstofverbruik kan per type Transit verschillen. Het is daarom van belang om scherp te hebben hoeveel je besteed aan brandstof om uiteindelijk kosten te kunnen besparen. 

  2. Comfort: Als eigenaar van een bestelbus spendeer je veel tijd in wagen. Het is daarom logisch dat je voorzien wilt zijn van voldoende gemak en comfort. Denk daarom na over zaken als airco, beenruimte en entertainment systemen.

  3. Laadruimte: Maak voor jezelf duidelijk wat je gaat vervoeren. Wil je je bus enkel voor goederen, of ook voor personenvervoer inzetten? Zodra je dit scherp hebt kan je een goede keuze maken tussen een Transit met enkele of dubbele cabine. 

Voor vragen of advies over het uitzoeken van de juiste Transit kan je goed bij ons terecht. Neem gerust hier contact met ons op.

4. Ford Transit Dubbele Cabine Financial Lease

Bij Regeljelease.nl hebben we rijklare Ford Transit Dubbele Cabine occasions op voorraad. Dit betekent dat je iedere dag bij ons terecht kan voor advies voor je gewenste Transit Dubbele Cabine en gemiddeld binnen 72 uur de weg op kan!

Bekijk hier onze lease voorraad Ford Transit Dubbele Cabines

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.